Routebeschrijving


Uit de richting van Apeldoorn:

Komende vanuit de richting Apeldoorn gaat u vanaf de A50 naar de A12 richting Arnhem, afslag Arnhem-Oberhausen. Op de A12 verlaat u de snelweg bij knooppunt Velperbroek. Volg op het Velperbroek-circuit de afslag Velp. U komt nu op de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Ons kantoor is het tweede pand aan de linkerzijde, u ziet het pand vrijwel direct.

Uit de richting van Utrecht:

Komende vanuit de richting Utrecht neemt u vanaf de A12 de afslag Velp (u verlaat de A12 bij knooppunt Velperbroek). Volg op het Velperbroek-circuit de afslag Velp. U komt nu op de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Ons kantoor is het tweede pand aan de linkerzijde, u ziet het pand vrijwel direct.

Uit de richting van Arnhem (centrum):

Vanaf de Steenstraat rijdt u rechtdoor naar de Velperweg. Deze weg gaat vervolgens over naar de Arnhemsestraatweg en aansluitend op de Hoofdstraat. Wanneer u bent gearriveerd op de Hoofdstraat volgt u deze ca. 600 m. Na het 4e stoplicht na ca. 50 m ziet u ons kantoor aan uw linkerzijde.

Uit de richting van Zutphen

Komende vanaf de A348 neemt u niet de afslag Velp maar rijdt u door tot het Velperbroekcircuit teneinde aldaar de afslag Velp te nemen (eerste afslag rechts). U komt nu op de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Ons kantoor is het tweede pand aan de linkerzijde, u ziet het pand vrijwel direct.

Uit de richting van Doetinchem:

Komende op de A12 E35 afslag Velp nemen op het knooppunt Velperbroek tweede afslag (afslag Velp) nemen naar de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Ons kantoor is het tweede pand aan de linkerzijde, u ziet het pand vrijwel direct.


Algemene Voorwaarden   /   Privacy verklaring   /   Klachtenregeling   /  © 2009 - 2021 Drijber en Partners B.V.
facebookicon linkedinicon