Onze advocaten zijn ieder in een branche gespecialiseerd. Wij spreken daardoor de taal van de branche en daarmee dus ook de taal van de cliënt. De branchespecialist binnen ons kantoor is het aanspreekpunt voor de cliënt. Er is dus één aanspreekpunt. Voor zover een juridisch vraagstuk niet binnen de specialistische juridische kennis van de branchespecialist valt, draagt hij er zorg voor dat het vraagstuk onder zijn verantwoordelijkheid wordt uitgezet. Voor het geval het gevraagde specialisme niet in huis is, dan heeft Drijber en Partners voldoende contacten met notarissen, fiscalisten en andere advocaten zodat wij onze cliënten volledig kunnen bedienen. Verder werken wij veelvuldig samen met accountants en corporate finance organisaties.
De branches >

Wij bieden Ondernemingsrecht in al zijn facetten. Of het nu gaat om aandeelhoudersgeschillen, een herstructurering (bijvoorbeeld een reorganisatie) of een overname, wij hebben de kennis in huis. Uiteraard staan wij u ook graag bij in procedures en geldt dat wij u eveneens van dienst kunnen zijn op het gebied van financieringen en de daarbij gepaard gaande zekerheden. De genoemde diensten zijn bedoeld om u slechts een indruk te geven en zijn zeker niet uitputtend.
De rechtsgebieden >

Zoals wij eerder al meldden is “Top kwaliteit tegen een reëel tarief” ons motto. De cliënt vraagt - terecht - om een heldere kostenstructuur en die bieden wij. Vooraf maken wij duidelijke afspraken op welke wijze gedeclareerd wordt. Voor u en voor ons overzichtelijk. Wij werken met een basisuurtarief maar wij zijn hierin flexibel. Fixed fee afspraken kunnen worden gemaakt en het is eveneens mogelijk om op abonnementsbasis juridische diensten bij ons af te nemen. No cure no pay afspraken zijn niet mogelijk, maar no cure less pay wel.


Algemene Voorwaarden   /   Privacy verklaring   /   Klachtenregeling   /  © 2009 - 2021 Drijber en Partners B.V.
facebookicon linkedinicon